SADECE SORACAĞIM-1


SADECE SORACAĞIM-1 |
- Askerimiz Halep'te savaşa katılıyorken, Kandil'e neden çökemiyor?
- Beşar Esad'ın otoritesini tanımayan devletimiz, Mesut Barzani'nin iktidarını hangi sebeple tanıyor?
- Türkiye'nin Suriye ve Irak politikalarını, damat Brad'ın petrol ticareti mi belirliyor?
- Askerimiz Kuzey Irak'ta Başika, Bamerni ve Kanimasi de kamp kurabildiğine göre, bunlardan daha uzak olmayan Kandil'de neden sadece hava harekâtı yapılıyor?
- Hava harekâtı yeterliyse Kuzey Irak'ta neden üç kampımız var; yeterli değilse Kandil'e neden sadece hava harekâtı yapılıyor?
- NATO, ABD, BM Güvenlik Konseyi gibi odakların izin verdiği yerlere girebiliyorsak, girdiğimiz yerler onların menfaatlerine göre belirlenmiştir. Bizim askerimiz, neden bunların ayak işini görüyor?
- NATO, ABD, BM Güvenlik Konseyi gibi odakların iznine ihtiyaç duymadan hareket ediyorsak, Kandil'de olmayan menfaatimiz, Başika'da nasıl oluyor?
- Merkezi Irak Hükümeti'nin uyarılarını ve tehditlerini ciddiye almayan ve Irak'ta 3 kamp bulundurmaya devam eden Türkiye, Kandil söz konusu olunca hangi tehdide boyun büküyor?
- Cumhurbaşkanı makamında oturan şahıs dünya lideri değilse, askerimizi Suriye'ye neden sokmuş? Dünya lideriyse, Kandil Dağı hangi gezegende?
- Asfalt gibi Yontma Taş Devri icatları üzerinden bile alkış toplayan iktidar, en büyük şehirlerin güvenlik zafiyeti ve bu zafiyetten kaynaklı ölümlerden sorumlu değil midir?
- Memlekette olan her türlü olumsuz durumdan dış mihraklar sorumluysa, iktidarı niye iç mihraklardan seçiyoruz? Nasılsa hiçbir sorumluluk almıyor, dış mihraklar kadar hakimiyeti yok...
- Kürt açılımı, Ermeni açılımı, Potamya açılımı, Ruhban okulu açılımı, vb. açılımlar yanlışsa, bu yanlışlar yüzünden hangi sorumlu, hangi hesabı vermiş, hangi bedeli ödemiştir?
- Ermeni, Kürt, Rum açılımları yanlış değilse, millete mal ve can kaybı olarak dönen bu icraatları uydurmuş olan iktidar, neden bizzat uydurduğu açılımları iptal etmiştir?
- Büyük bir darbe girişimini de küçük bombalı aracı da tespit etmekten aciz bir istihbarat servisi neden var? Tayyip Erdoğan aleyhinde mesaj yazan çocukları anında tespit edebilen bir istihbarat servisinden, darbe cuntası ya da canlı bomba nasıl kaçabiliyor?
- Her konuda mazlum ve masum edebiyatı yapan iktidar sahipleri, neden iktidar olmak için birbirlerini boğazlıyor? Bu kadar mazlum ve masum olmak için, o kadar sidik yarışı neden?
- Türkiye'nin varını-yoğunu, dağını-taşını, ovasını-limanını satarken elini öptüğün dış mihrakların o mallarla ne yapacağını düşünüyordun? Organik tarım mı?
- Sizin dediğiniz gibi olsun! Gezi eylemini faiz lobisi, terörü dış güçler, Dolar yükselişini kıskançlar, darbe girişimini okyanus ötesi yapmış olsun.
Darbeyi halk iradesi engelledi, seçimi göklerden gelen bir karar belirledi, milletimiz oyunu bozdu, son sözü vatandaş söyledi dediniz; öyle olsun.
Bu kadar iktidarsızsanız, niye iktidar oluyorsunuz?
Siz ne işe yarıyorsunuz?
11 Aralık 2016

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ATATÜRK NE YAPMAMIŞTIR?

IRKÇI MISIN? - 4

ZENCİ