SADECE SORACAĞIM-2



- Darbe girişiminden sonra Yüksek Seçim Kurulu dışında operasyon yapılmayan bir kurum var mı?
- Fetullah, belediyede kimin çöpçü olacağına kadar her işe burnunu soktu ama seçimden kimin galip çıktığını açıklayan o kurumla hiç ilgilenmedi, öyle mi?
- Bu örgüt, memlekette iktidara çökmek için tankla darbe girişimi yaptı ama oyları sayan, seçim sonucunu açıklayan kuruma bakmadı, öyle mi?
- Bazılarınızın yatak odalarına kadar dinleme cihazı soktu, ayakkabı kutularınıza kadar girdi, kamu çöpçüsü olacaklar için mühürlü soruları çaldı ama Yüksek Seçim Kurulu'na sızmaya tenezzül etmedi, öyle mi?
- Ordunun komuta kademesinden, emniyetin acemi polisine kadar göz dikti, okullu çocukların sınavına bile hile karıştırdı ama demokratik seçimlere hile karıştırmayı hiç düşünmedi, öyle mi?
- Öyle değilse, Yüksek Seçim Kurulu'na operasyon yapıldı mı? KPSS sonuçları gibi genel seçim sonuçlarına da hile var mı diye bakan oldu mu?
- Bu şartlar altında ortaya atılan başkanlık sistemi ve bu işin referanduma götürülme teklifini demokrasi sanan insanların oyları, neyi belirleyecek?
- AKP'ye hiç ihanet etmemiş olan tek kurum YSK olduğuna göre, içinden hiç FETÖ üyesi çıkmamış tek kurum YSK olduğuna göre, kimsenin soruşturma açma gereği bile duymadığı tek kurum YSK olduğuna göre, neden halâ bu tiyatroları oynama zahmetine giriyorsunuz?
- Kürsülerde konuşan siyasetçiler ‘demokrasi’ derken nasıl kahkaha atmıyor? Ben olsam kendimi tutamam... 
14 Aralık 2016

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ATATÜRK NE YAPMAMIŞTIR?

IRKÇI MISIN? - 4

ZENCİ