Kuşlar



7. defa oldu; yazdığım şeylerin ekran görüntüsü alınarak hazırlanmış soruşturma dosyalarından ifade veriyorum.
Ne yazsak, bir A4 kağıdına hem enine, hem boyuna, hem çapraz resimlerini koyup, delil diye dosyalamışlar. Ne gerek vardır bilinmez; değişik illerden, değişik isimler altında soruşturma konusu yapmışlar.
2015'te, 2016'da kapanmış davalarımızı, aynı dosyalarla tekrar açıp önümüze koyuyorlar, o dosyalarda zaten bulunan ifadeleri tekrar ediyoruz. Telefonla, memurla vs. yapılan tehditler fos çıktı; şimdi de facebook sayfasından aktrol akınıyla tehdit yağıyor.
Çember daralıyormuş... Bildiğim kadarıyla, bu memlekette aktrollerden daha yuvarlak çemberler bulunmaz. Daralıyorsa onlar daralıyordur. Gam etmesinler; onlar için de bu memlekette adalet tesis edilir.
Şuraya geleceğim;
Bu soruşturma dosyalarına bakıldığında, eski davaları hortlatmak ve facebooktan ekran görüntüsü toplayarak buna ‘delil’ deme işinde, AKP kadrolarıyla komolar yarış halinde. Komünistin kızılıyla yeşilinin farkı olmadığını, bu şekilde tecrübe ederek bir kere daha anlamış olduk. Milliyetsizin her türlüsünün ortaklığını, başına TKP bayrağı takarak türban eylemine gidenlerden biliyorduk; bu vesileyle de tasdik ettik. Geçelim;
-Malum darbe girişiminin icracısı kimlerdi?
-Üniformalı bir ekip.
- Darbecinin tarafı olduğu gerekçesiyle ihraç edilenlerden en büyük yüzde, hangi kitleden gitti?
-Yargıdan.
Şunu demek istiyorum:
Eğer bir facebook sayfasına gösterdiğiniz ilgiyi ve dikkati, sağınızda solunuzda çalışan meslektaşlarınıza göstermiş olsanız, belki de memleket bu hale gelmeyecekti. Fakat;
Memleketin bu hale gelmesinden kim istifade etmişse, kimin işine yaramışsa, kim o darbe girişiminin meyvesini toplamışsa, öyle bir uyanıklık, onların işine gelmezdi.
O günlerde, o bağcı dövenlerin hatrına uyuyordunuz.
Bu günlerde, aynı üzümcülerin hatrına uyanıklık yapıyorsunuz.
Şunu anlamanız lazım: Bizim, boğazımızda daralmayan çembere eyvallahımız olmaz. Buralarda yazılmış olanları okuduğunuzda siz de çok iyi göreceksiniz ki; bugün terörist dedikleriniz aleyhinde kalem oynattığımız tarihlerde, sizin tek kelime sarf etmişliğiniz yok. Sözüm meclisten dışarı: Çok eski değil; ben 2010'da Fetullah hakkında yazdıklarımı göstereyim. Kim daha öncesinde aleyhinde bir şey yazmışsa, o soruşturma açsın. Kürt açılımı yapıldığı sırada muhalefet etmiş olanların adli kayıtlarına bakalım; aynı tarihte mırın kırın etmiş olanınız varsa, o gelsin… Bugün Fetö, Kandil, Dhkp-c vs. terör örgütü iması yapacağınız şerefsizler bizim çevremizde bulunmaz. Herkes de kendi çevresi için aynı rahatlıkla konuşamaz.
Siz bu ülkenin tarihinde sadece ‘göçmen kuşlar’ başlığı altında yer alabilirsiniz. Zorunuza gitse de biz Selçuklu Kartalıyız.
Az kaldı.
Adalet buralara elbet uğrayacak.
19 Şubat 2017

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ATATÜRK NE YAPMAMIŞTIR?

IRKÇI MISIN? - 4

ZENCİ